آموزش تصویربرداری

یک تصویربردار و یا یک عکاس حرفه ای میبایست سه شرط کلی را برای داشتن یه تصویر و یا یک عکس خوب داشته باشد :

  • کلیدها و منوهای دوربین عکاسی و تصویر برداری را بشناسد و بتواند بر روی آنها تسلط کافی داشته باشد . مثلا بتواند با تنظیم دیافراگم و سرعت شاتر تنظیمات نوری دوربین خود را کنترل کند و حتی بتواند در کمترین نور عکس یا تصویر خود را به بهترین وجه ممکن به ثبت برساند و یا رنگ عکس و یا تصویر را به سلیقه دلخواه در بیاورد .
  • شرط دوم یک عکاس ویا تصویر بردار حرفه ای بدون استفاده از قوانین کادربندی و رعایت کردن اصول آن است شما اگر در زمینه های کادربندی خلاق باشید میتوانید تمام تصاویر خود را مانند یک عکس و یا یک تابلوی نقاشی ثبت و ضبط کنید و بدانید که که کادر یک تصویربردار تنها چیزی است که به چشم ظاهری از او به یادگار میماند . کادربندی در اصل به محل و چگونگی قرارگیری عناصر موجود در یک صحنه / در یک عکس یا تابلوی نقاشی گفته میشود .

ویژگی های یک کادر خوب :

  • در هنگام عکاسی زاویه دید سوژه در کادر باید باز باشد .بطوریکه اگر سوژه در سمت راست قرار داشته باشد سمت چپ کادر یعنی جلوی دید سوژ ه باز باشد
  • قوانین چهار نقطه طلائی در کادر رعایت گردد یعنی تمام چیزهای مهم در عکس یا تصویر ما روی این نقاط قرار گیرد .
  • قانون 3/1 در کادر بندی لزوما رعایت گردد . یعنی اگر یک سوژه تک در یک فضای باز داشتیم حتما به جای مرکز کادر آن را در 3/1 سمت چپ یا راست کادر خود قرار دهیم .
  • شرط سوم خصوصیات اخلاقی تصویربردار و عکاس می باشد که بتواند در هر شرایطی خود را با محیط اطراف وفق دهد چرا که این کار بیش از هر چیز نیاز مبرم به یک روابط عمومی خوب و اخلاق و ویژگی های خاص این رشته می باشد . سازگاری با مشتری مهمترین اصل این کار می باشد .
  • توازن در کادر رعایت گردد یعنی اگر یک طرف کادر روی یک ستون قرار بگیرد طرف دیگر را نیز روی ستون دیگر قرار دهیم و یا بعبارت دیگر دو طرف کادر توازن داشته باشد . البته مشود کادر بندی بگونه ای باشد که فقط نقطه ستون کادر در وسط قرار گیرد در این حال نیاز نیست که دو ستون کادر پر باشد.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کمک نیاز دارید? چت از طریق واتساپ